Honza s Tomášem jsou dlouholetí kamarádi a nadšenci do kvalitního a dobrého jídla. Tomáš prošel mnoha kuchařskými štacemi ve vyhlášených pražských kuchyních, až zakotvil na pozici šéfkuchaře. Honza naproti tomu pracoval v korporátu a úspěšně rozvíjel manažerskou kariéru v bankovnictví. Jednoho červnového večera se oba, znaveni každodenní rutinní prací, potkali na pivu. Tomáš přinesl na ochutnání svoji domácí paštiku s pšeničným pivem. V tu chvíli se jim v hlavě zrodila velká myšlenka – nový cíl, životní výzva. Právě tady to všechno začalo. Následovalo mnoho společných setkání, zkoušení, ochutnávání, porovnávání… Výstižné jméno Melememaso na sebe nedalo čekat dlouho.
Neustálé ladění a vymýšlení nových chutí je náplní jejich každodenní práce. „Baví nás to, jsme ve svém živlu, děláme to srdcem. Jestli se nám to daří, zvažte sami, ochutnejte!“
www.melememaso.cz